Intervju med Jüri Lina

Intervju med fritänkaren Jüri Lina efter ett, som vanligt, intressant föredrag i Göteborg 101212.

Jüri var trött efter en lång dag men ställde ändå upp på att bli intervjuad. För några år sedan hade jag tanken på att intervjua denna unika författare/filmmakare/kommentator/dissident/politiska forskare. Han är en av de få som gör egen forskning i ämnena han presenterar; ”Det ska hålla i en rättegång”. Nu föll det sig så att jag höll i redigeringen i stället för intervjun, men det var nog lika bra. Leo frågade och tog upp en hel del relevanta ämnen under den korta tid som fanns tills klockan blev dags för hemfärd.

Ta bort skygglapparna, ignorera expos attacker på denna sanningssökare, och fundera istället på om det kan det vara så, att bankirfamiljen Aschberg (expo) inte vill att sanningen kring deras finansiering av statskuppen i Ryssland och deras belöning i form av stöldgods från det ryska folket ska nå massorna.

Ett starkt tips är även Jüris senaste dokumentärfilm ”Den omättliga Ouroboros”. Han har grävt fram häpnadsväckande information som vissa helst hade sett gömd. Jag hoppas den snarast blir översatt till alla de språk Jüri behärskar. Filmen är kort sagt otroligt grym!

Sprid gärna denna intervju till alla vänner och ovänner och besök Jüri Linas hemsida för mer information:
http://www.jyrilina.com/


Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s