Varför skall man bry sig?

Att fråga sig varför man ska bry sig om sin egen överlevnad är något jag stött på en del. Jag har väldigt svårt att förstå hur den tankegången går. Det känns konstigt att hitta förklaringar till varför det är bra att bry sig om sig själv, sina närmaste och resten av mänskligheten.

Snart har vi 10-årsdagen av 11:e september 2001. Jag vill att så många som möjligt uppmärksammar det ologiska i den officiella konspirationsteorin.

Nåiallafall, här finns lite grejer jag snott från vaken.

Världen har ändrats radikalt sedan attentaten den 11 september 2001. Krig har startats vilket berövat över 1 miljon människor livet, makt centraliseras och den politiska arenan offrar våra friheter med övervakning. Internet skall övervakas med FRA, mobiltrafik skall sparas och det diskuteras om censur av Internet. Polisen får ökade befogenheter för att övervaka och arrestera folk. Tortyr, hemliga fängelser och hemlig bevisning har blivit allt vanligare i flera länder. Allt detta i ”kriget mot terrorismens” namn, ett krig som startade den 11 september 2001. Du kan dra nytta av att själv undersöka och förstå händelserna bakom den 11 september och därmed undvika att bli manipulerad.
Kunskap är till din fördel!

Massmedia undviker att diskutera denna information så det är upp till dig att undersöka, forska i den fakta som finns och sprida informationen vidare! De här tipsen nedanför är en bra start för vidare granskning.

• 9/11: Blueprint For Truth: The Architecture of Destruction (2008) – Arkitekter och ingenjörers analys av byggnadernas kollaps i New York.

• Loose Change: Final Cut (2007) – Den mest kända 911-dokumentären i uppdaterad version. Den visar många kringliggande detaljer och frågetecken.

• 911 Mysteries: Demolitions (2006) – Analys av de tre tornens kollaps.

• Terrorstorm: Final Cut (2007) – Visar historiska exempel på hur regeringar har använt ”falskflagg-operationer” (attentat) mot sin egen befolkning.

mera info —> http://vaken.se/911blad/

Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s