Två olika sidor av media och 911

Terence Fell hälsade på och pratade om konspirationsteorier angående 9/11

Terence Fell hälsade på och pratade om konspirationsteorier angående 9/11

I söndags var det tio år sedan World Trade Center rasade efter att två flygplan flugit in i de två tornen.
Utöver det så störtade ett plan i Pentagon. Terroristattack, där Usama bin-Laden drog i trådarna, är den officiella versionen.

http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8

– Folk inom vetenskapen ifrågasätter det officiella händelseförloppet, berättade statsvetaren Terence Fell när han gästade P4 Morgon dagen efter 10-årsdagen av elfte septemberattackerna.
– Det förbryllar många inom sanningsrörelsen att staten håller fast vid sin version, trots att den ifrågasätts så mycket, säger han, och menar att folk inte vill höra talas om alternativa förklaringar eftersom de hotar deras trygghet, sa Terence Fell.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2983&artikel=4690932

_________

Funderingar om den mediala mörkläggningen av statsstyrda brott mot demokratin.

Dagens nyheter har låtit sammanfatta för oss en del av de ”konspiratoriska” påståenden som cirkulerat i 10 år.  I artikeln försöker man motbevisa dessa med förklaringar tagna ur skrifter som försvarar den officiella konspirationsteorin, (den teori som påstår att Bin Ladin konspirerade med 19 unga muslimer för att slå till mot USA på hemmaplan).  Det hela publicerades under titeln ”Bush eller bin Ladin – Frågor och svar om ryktena”.

Många är de fysiker, kemister, arkitekter och ingenjörer som otillfredsställda av den officiella versionens slutsatser har ägnat sig åt att motbevisa dem.  Över 1500 arkitekter och ingenjörer har skrivit på en petition för att kräva en ny opartisk utredning.  Sociologiska och psykologiska studier behövs dock för att belysa effekterna av dessa terrordåd på våra samhällen och på våra medier.  I USA har därför många akademiker inom behavioristiska studier börjat ägna sig åt studiet av det som går under namnet SCAD (State Crimes against Democracy).  Här vill jag bidra med några kortfattade funderingar som har för avsikt att avslöja DN:s tafatta mörkläggning av det seriösa ifrågasättandet av den officiella konspirationsteorin.  Dessa funderingar är långt ifrån heltäckande.  Den officiella konspirationsteorin är egentligen inte möjlig att försvara, för den bryter mot alla empiriska regler och vetenskapliga metoder.

Läs mer: http://alhambra.se/Dagens_Nyheter_eller_Sanningen.html

_________

_________

Missa inte chansen att se filmen Terence Fell nämner, ”9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”, och diskutera innehållet med andra. Söndagen 18:e September kl 18:00. Samlingslokalen, Såggatan 42 i Majorna i Göteborg. Gratis inträde & billig fika.

Göteborgspremiär av ”9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”

Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s