Alex Jones och sionismen

Lasse Wilhelmson lade upp denna otroligt bra film i en kommentar hos Gotiska Klubbens inlägg ”Begåvat om kriget i Syrien: What really going on in Syria and why”.

Alex Jones taken to the wood shed

http://www.youtube.com/watch?v=ssxEvQNa16E

888

Om du vill slippa reklam på internet kan du skaffa Adblock Plus

888

1 tanke på “Alex Jones och sionismen

 1. Jag har själv min egen kritik mot AJ. Men det här var överdrivet absurt. Jag har följt AJ sedan 2007 och jag har hört honom gå till attack mot Sionisterna flertalet gånger. Att klippa ner en video till några kortare fraser under två-tre radioprogram är i sig ohederligt.

  Men en sak har den här snubben gemensamt med AJ. Det är förlöjligandet av de som försöker påpeka den verkliga eliten som även styr över Sionisterna. Det vill säga jesuiterna.

  Självklart sker det övergrepp i Israel. Israel har dock begått fruktansvärda övergrepp på judar. Så det är inga selektiva insatser att tala om. Staten Israel blir lika tyrannisk som alla andra Stater. MO(SS)AD grundades av Nazi-SS-agenter som kom över till USA via operation paperclip.

  MO(SS)AD och Shin Bet har varit med och finansierat Hamas och Hezbolah. Så de är lika goda kolsupare som alla andra underrättelsetjänster. Inget märkligt där. Polisstaten växer även i Israel och den drabbar även judar.

  Men den relevanta frågan som folk bör fråga sig är om AIPAC:s policy verkligen gynnar Israel. Faktumet är att hatet mot Israel har bara vuxit. Är det enligt er gynnsamt för Israel? Är det gynsamt för Israel att islamister som så uppenbarligen vill förinta Israel kommer till makten i Egypten och i Syrien?

  Svaret är så klart nej. Och så som våran elit inte arbetar för våra intressen, så arbetar inte judarnas eliter heller för deras intressen.

  Vilka är det som egentligen styr Israel. Är det Netanjahu? Nej. Den som har makten i Israel är Shimon Perez. Och Shimon Perez (som för övrigt inte ens är Ashkenazi utan Safardisk) blev tränad av jesuiter i Polen.

  Lee Rosenberg som är AIPAC:s ledare är en Knight of Malta. Hans lojalitet är inte till Israel, hans lojalitet är endast till den Svarta Adligheten. Israel styrs därmed från Staden innanför Staden, City of London Corporation och deras många Whorshipful Companies som i sin tur är underordnade La Curia Generalisima och Vatikanstaten. AIPAC är faktiskt underordnad CFR och är egentligen mer av en lobbyorganisation för MIC än för Israel.

  Slutligen. Så kan jag förklara att jag är för Staten Israels bibehållna självständighet, och ändå kan jag kritisera den, utan att för den delen förneka det faktum att Israel i själva verket styrs från utanför dess gränser.

Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s