om…

Vi veta att vi äro av Gud, och att hela världen är i den ondes våld.
1 Johannesbrevet 5:19

Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna.
Efesierbrevet 6:12

I skolen icke mena att jag har kommit för att sända frid på jorden. Jag har icke kommit för att sända frid, utan svärd.
Matteus 10:34

888

“A slave is one who waits for someone to come and free him.”
– Ezra Pound

888

Det finns två sorters människor;

de som vill vara i fred och de som inte kan lämna andra i fred.

Jag vill vara i fred.

888

Frihetens Filosofi

888

888

8 tankar på “om…

  1. satanister vill få oss och tro att satan ej finns …för om vi börja tro att han finns så måste vi börja tro att änglar och gud finns och det vill dom inte ..det är deras trick det är därför dom är så hemliga som dom är:( snälla..börja forska varför vi finns på jorden och vad lever vi för ?och vi är medvetna om döden ..Döden kommer förr eller senare den tar med sig båda rika och fattiga så det måste finnas en mening med livet . det är krig som pågår på jorden mellan goda och onda ..tror inte livet handlar om status dvs. vad du har för hus,bil.jobb och så vidare .men tyvär så har det blivit så 😦 det är det dom förmedlar oss om hela tiden köp saker och va lycklig ,media hjärntvättar oss genom allt film,musik.bio.internet m.m .dom vill ha duma folk med andra ord som bryr sig om deras utsende och status och glöma männsligheten och deras riktiga uppgift på jorden vi behöver varandra .. vi ska inte lyssna på dom som talar för oss hela jävla tiden vad det är för skilnad mellan oss männskor jobb,kropp.bil.sexliv och mkt mer VAKNA !

  2. Hej, vi skulle vilja komma i kontakt med dig ang. eventuella kulturartiklar baserade på din musik. Vänligen kontakta oss via redaktionen A nyadagbladet.se. /redaktionen

Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s