Låt bankerna betala

Det är viktigt för satanisterna att vi ägnar tankar, ord och handling åt dåliga saker. Detta odlar dålig karma. Tillvaron ska vara ett problem på denna planeten. Kortsiktig omogen njutning befrämjas. Det gagnar slaveriet och sätter vår förmåga till sann mänsklighet ur spel. Vi ska vara känslostyrda robotar som siktar på snabb stimulans. En viktig ingrediens i manipulationen är ekonomin.

Låt bankerna betala för sina dåliga affärer istället för det arbetande folket. Fast det kommer inte den svarta logen tillåta. Den ekonomiska krisen är skapad för att vi ska skrika efter deras dåliga lösningar på de planerade problemen.

Island visar hur man kan göra. Detta är något som vi medborgare i diktaturen EU borde ta till oss nu när Merkel och Sarkozy propagerar för mindre självbestämmande för delstaterna (medlemsländerna). De säger det inte rätt ut, men en ändring av EUs grundlag och införandet av en EU-skatt kan inte betyda något annat. Detta är klassisk salami-taktik och målet är en världsregering. Våra barn och barnbarn kommer knappast tacka oss för denna tekniskt nya nivå av slaveri i den kända historien.

Är det så att ljuset ska komma ifrån norr?

Islands ekonomi växer och arbetslösheten sjunker. Islänningar som SVT intervjuat säger att deras ekonomi är bättre efter krisen än före. President Olafur Ragnar Grimsson:
”Island har tagit sig ur krisen bättre och snabbare än vad någon förväntat sig.”
”Vi lät bankerna gå under istället för att pumpa in skattebetalarnas pengar i dem.”
Som andra faktor nämner presidenten att Island är ”välsignat med en egen valuta”. Dessutom poängterade presidenten vikten av att undvika splittring och prioritera den sociala samhörigheten.

För er som har bråttom så börjar det bli intressant vid ca 4 minuter.

http://svtplay.se/v/2623074/rapport/island__vagen_ur_krisen

Tyvärr går filmen inte att bädda in på wordpress 😦

Här finns en bra intervju med Nigel Farage om diktaturens framfart:

Här finns en artikel om moset:

EU – Demokratiskt samarbete eller finansiell diktatur?
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1389

4 tankar på “Låt bankerna betala

  1. Nigel Farage är fantastisk som han brukar!

    Han har väl varit hos media i hela världen. Men inte i Sverige. Om man inte räknar en hit-piece som SVT gjorde 2004 för att beskriva vilka ”kvinnofientliga”, ”homofobiska” och näst in till ”främlingsfientliga” personer som Junilistan umgicks med.

Skriv

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s